Quantcast
Channel: دبستان دخترانه زینبیه
Viewing all 367 articles
Browse latest View live

قابل توجه دانش آموزان (پايه چهارم و پنجم )مسابقه سايت آماده پاسخ گويي مي باشد.

$
0
0

قابل توجه دانش آموزان (پايه چهارم  و پنجم )مسابقه سايت آماده پاسخ گويي مي باشد.


فعالیت های هفته سوم آذر ماه پایه چهارم

$
0
0

قرآن : سوره ی ابراهیم و واقعه ( 20و 21 )  درگروههای دو و سه نفره تلاوت شد. قصه ی قرآنی ( حرف های آسمانی )  و وقف بر نقطه های آبی ( یا تو خالی ) در آیه های قرآن تدریس شد و تمرینهای مربوط حل شد.


هدیه های آسمانی : درس هشتم  ( روزی برای ) تدریس شد . قسمت من می توانم  به عنوان فعالیت کلاسی داده شد . ( داستانی تعریف کننددررابطه با مسائلی که باعث اذیّت و آزار همسایگان می شود )  


کتاب کار هدیه : از گروههای کلاسی واسته شد به عنوان تکلیف کتاب کار ( صفحه 14 ) درس را به صورت نمایش دربیاورند.تمرین صفحه 5( برای بازی قاعده بسازیم توسط دانش آموزان در کلاس و به صورت گروهی حل شد.


فارسی : درس هشتم ( من با دیگران فرق دارم ) تدریس شد . رونویس از درس در 2 مرحله توسط دانش آموزان نوشته شد . برکلمات مهم درس تأکید شد . و معنی کلمات مهم از دانش آموزان خواسته شد. درک و دریافت در کلاس از دانش آموزان پرسیده شد.


به عنوان فعالیت پایان هفته به صورت قرعه کشی در کلاس یکی از گروهها صحنه ای از قانون شکنی را نمایش دادند. و گروه دیگر همان صحنه را در جهت اجرای قانون بازی کردند.


بنویسیم درس 8 توسط دانش آموزان به صورت ارزشیابی کلاسی تصحیح شد و مشکلات درسی دانش آموزان از جمله : تشدید پایانی یک کلمه برطرف شد.


علوم :فصل چهارم : جانوران بی مهره .


در روز اوّل تدریس در جهت ایجاد انگیزه در دانش آموزان cd مربوط به درس را در کلاس گذاشتیم و همزمان سوالات مطرح شده در cd   دانش آموزان به سوالات پاسخ دادند . و در جلسه بعدی از روی درس خوانده شد و نکات مهم تکرار شد .


Power point درباره درس تهیه شد و در کلاس ارائه شد.


اجتماعی :جغرافی : ناهمواری های زمین تدریس شد .به این صورت که یکی از گروهها که از قبل برای ارائه درس آماده شده بودند. درس را کنفرانس دادند. و سوالاتی در رابطه با درس تهیه کردند و از دانش آموزان پرسیدند. نقشه ای از ناهمواری های زمین را تهیه کردند. و ابتدا در تخته نصب کردند و از روی آن ناهمواری های ، رشته کوهها ، قلّه و .......... را تدریس کردند.


مدنی :فعالیت صفحه 116در کلاس انجام شد .



  • از دانش آموزان خواسته شد که بنویسند .در هفته گذشته در کدام کارهای مدرسه همکاری کرده اید؟

  • و به عنوان تحقیق از دانش آموزان خواسته شد اگر مدرسه ای را می شناسند که توسط نیکوکار ساخته شده باشد بنویسند و درکلاس ارائه دهند.


ریاضی:تمرینهای درس ضرب اعداد چند رقمی درهم حل شد . خط های موازی تدریس شد . و تمرین های مربوط به آن حل شد. چند تمرین اضافی در رابطه با خط های موازی داده شد .


هنر: از دانش آموزان خواسته شد به دلیل نزدیک شدن شب یلدا کاردستی های مربوط به یلدا درست کنند . و یا نقاشی های مربوط به آن را بکشند.

قابل توجه دانش آموزان پايه ششم مسابقه سايت آماده پاسخ گويي مي باشد.

$
0
0

قابل توجه دانش آموزان پايه ششم مسابقه سايت آماده پاسخ گويي مي باشد.

چند نکته در باره ی ایجاد انگیزه در دانش آموزان

$
0
0

انگیزه، حالات درونی فرد است که موجب تداوم رفتارش تا رسیدن به هدف می شود. انگیزه ارتباط مستقیم و مثبت باپیشرفت تحصیلی دارد.


به همین علت علاوه بر آنکه انگیزه وسیله ای برای پیشرفت تحصیلی در نظر گرفته می شود، گاهی از آن به عنوان هدف نیز نام برده می شود، زیرا با افزایش انگیزه، پیشرفت تحصیلی نیز پدید می آید.


از آنجا که هوش و استعداد تحصیلی به عنوان دو عامل اساسی در پیشرفت تحصیلی، کمتر تحت تأثیر معلم یا مربی واقع می شود، سعی بر آن است که با افزایش انگیزه دانش آموزان حداکثر بهره وری از هوش صورت گیرد. زیرا در حالت مساوی برابری هوش و استعداد تحصیلی افراد، مشاهده شده است که پیشرفت تحصیلی افراد با انگیزه چشمگیرتر بوده است. با وجود آنکه معلمان در تغییر هوش و استعداد تحصیلی نقش چندانی ندارند، ولی می توانند در بالا بردن انگیزه دانش آموزان مفید واقع شوند.


انگیزه به دو نوع درونی و بیرونی قابل تقسیم است. از انگیزه بیرونی می توان به تقویت کننده هایی چون پول، تائید، محبت، احترام، نمره و از تقویت کننده های درونی می توان به رضایت خاطر و احساس خوب از یادگیری اشاره کرد.


آنچه که بیشتر موجب رفتار خود جوش می شود، انگیزه درونی است. هدف عمده فعالیت های پرورشی معلم یا مربی این است که دانش آموز به تدریج از انگیزه های بیرونی به سمت انگیزه های درونی هدایت شود.


تفاوت اساسی افراد دارای انگیزه درونی با افراد دارای انگیزه بیرونی این است که افراد با انگیزه درونی احساس کفایت بیشتری در خود دارند و کمتر به دیگران اجازه می دهند که محرک رفتارشان شوند. این گروه از دانش آموزان، خود تعیین کننده رفتارها هستند و به خاطر کفایتی که در خود احساس می کنند، باور دارند که می توانند با رفتارشان بر محیط خود تأثیر بگذارند.


این گروه از دانش آموزان با انگیزه درون گرا، تصورشان این است که موفقیت و عدم موفقیت در تحصیل به خاطر نحوه رفتار صحیح یا غلط خودشان است.


اما برخلاف آنها، دانش آموزان باانگیزه برون گرا، احساس بی کفایتی یا کفایت کم داشته و همواره تصور می کنند که موفقیت آنها تحت تأثیر عوامل محیطی نظیر:


معلم و سوالات سخت است. این گروه از دانش آموزان حتی اگر درس بخوانند، باز هم موفقیت چندانی نخواهند داشت. چرا که اندک تلاش آنها به خاطر همان انگیزه های بیرونی، همچون فرار از تنبیه یا کسب خواست معلم است. اینان در صورت کسب موفقیت اندک هم آن را به شانس و تصادف نسبت می دهند و نه به تلاش و استعداد خود.


این دانش آموزان حتی اگر نیم نگاهی به موفقیت داشته باشند، آنقدر آن را صعب الوصول می دانند که دست به عمل نمی زنند، در نتیجه هرگز طعم موفقیت را نخواهند چشید.


در حقیقت گام اول در برخورد با این افراد چشاندن طعم موفقیت به آنها و درهم شکستن تصور منفی آنها در مورد دستیابی به موفقیت است. در این صورت است که" موفقیت" ، «موفقیت» می آورد.


از آنجایی که انسان آمادگی دارد تا فعالیت ها و تصوراتش را تعمیم دهد، موفقیت در یک درس منجر به موفقیت در دروس دیگر می شود و این موضوع در مورد دروس اصلی هر رشته مهم تر است.


درواقع، ضعف درسی در این دروس منجر به بی علاقگی به تحصیل و گاهی حتی ترک تحصیل می شود و البته عکس آن هم صادق است. به همین علت به معلمان دروس اصلی هر رشته توصیه می شود، شرایط آموزشی و امتحانی را مطلوب نمایند و با ارزشیابی های مناسب فضای کلاس را لذت بخش کنند.

چند نكته مهم

$
0
0

همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن،

لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی

زندگی کوتاه تر از آن است که خود را به خاطر مسائل بی ارزش دچار استرس کنید

از همه لحظه های عمرتان لذت ببرید، کمتر قضاوت کنید و بیشتر بپذیرید

و مادامی که به کسی آسیب نمی رسانید همانگونه که دوست دارید زندگی کنید

 و اهمیت ندهید که دیگران درباره شما چگونه فکر می کنند و چه می گویند

قابل توجه اولياي محترم مسابقه ي علمي بهمن ماه آماده پاسخ گويي مي باشد.

$
0
0

قابل توجه اولياي محترم مسابقه ي علمي بهمن ماه آماده پاسخ گويي مي باشد.


منبع :ويژگي هاي دوره ي نوجواني

اولياي گرامي در درنگ درنگ كنيد.(چرا پژوهش در کلاس و مدرسه )

$
0
0

باید هدف از گنجاندن پژوهش در کلاس  درس و مدرسه را بهر شناخت تا به شفافیت کامل تری رسید. اولین مفهومی که از واژه‎ی قشنگ «پژوهش» به ذهن می رسد «واقعیت گرایی» یا «جست و جوی واقعیت ها» است. واقعیت گرایی درست نقطه‎ی مقابل واقعیت گریزیمی نشیند. هرگز نمی توان این دو نقطه را به هم نزدیک کرد یا آن ها را با هم جمع نمود.


افراخته ترین پژوهش در کلاس درس و مدرسه سوق دادن دانش آموزان به همان واقعیت گرایی است تا به واقعیت گریزی خو نکنند و حقیقت‎جو بار آیند.


 می توان ویژگی های حقیقت پژوهان را چنین برشمرد:


1- حقیقت پژوهان باید به تمرکز فکر و تفکر مداوم خو گیرند.


2- حقیقت پژوهان باید واقعیت ها را دریابند و موافق آن ها را بیندیشند.


3-حقیقت پژوهان باید از عهده‎ی گمانه زنی بر آیند و بتوانند از تلاش برای یافتن واقعیت نتیجه بگیرند.


4- حقیقت پژوهان باید از تعصب و مفهوم هایی که با تجربه سازگار نیستند، بپرهیزند.


5- حقیقت پژوهان باید برای آزمایش یا تجربه های مکرر آماده شوند.


6- حقیقت پژوهان باید فروتن باشند و خود را خطاپذیر بدانند.


برای سنجش خطاها باید پرسش کنیم. واقعیت ها به آسانی خودشان را نشان نمی دهند. تنها واقعیت پژوه است که همواره واقعیت ها را می کاود و از واقعیت های کوچک به واقعیت های بزرگ تر می رسد. پس واقعیت پژوه موجودیراست رواست.


پژوهش های مدرسه ای تمرین شش ویژگی است که عادت به راست‎رویو مهارت در راست‎رویرا تمرین می دهد. درواقع، پژوهش در کلاس و مدرسه «ورزش راست‎روی»، «راست بینی» و «راست خواهی» است. در این ورزش به دانش آموزان یاد می دهیم چگونه نگاه کنند، چگونه فکر کنند و چگونه ورزش کنند.


در چند سال اخیر تلاش هایی صورت گرفته است تا پژوهش‎های ساده و قابل اجرا برای معلمان و دانش آموزان را با توجه و توسل به نظریه پردازی های  پیچیده‎ی کلاسیک و آکادمیک، که روش مندی های علمی وتعیین شده‎ی مخصوص خود را دارند، هم سنگ و هم تراز سازند؛ یا دست کم، آن ها را در قالب های ابهام آمیزی هم چون اقدام پژوهی در برابر مقیاس ها و معیارهای پژوهش های دانشگاهی قرار دهند.


واقعیت این است که باید نظر معلمان و مدیران مدرسه ها را به این مساله معطوف داشت که اصلی ترین هدف ها از گنجاندن مباحث پژوهش در کتاب های درسی کودکان، نوجوانان و جوانان، در مقاطع مختلف تحصیلات پایه و پیش از دانشگاه یعنی تا پایان دوره متوسطه و نیز آموزش به معلمان برای دست یازیدن به مباحث پژوهشی، عبارتند از:


- پرورش نسل پژوهشگر و اعطای مهارت در تفکر منطقی به این دلیل که بدون بدون تفکر منطقی نمی توان زندگی انسانی داشت.


- استوار کردن این باور که هر کس، در هر موضعی که زندگی می کند، باید یاد بگیرد مساله هایش را بکاود، تحلیل کند، به شناخت برسد و به راه حل آن ها بیندیشد.


- عمده ترین هدف، کشف معماهای زندگی عادی، جستن رازها و رمزهای آن ها و یافتن و فهمیدن آن هاست.


در سایه چنین هدف ها و باورهایی است که بی تردید در سطحی فراگیرتر، دانش و اطلاعات تازه ای هم به آنچه که هست افزوده خواهد شد.


بنابراین، هیچ ضرورتی ندارد که معلمان و مدیران مدرسه ها- و در کنار آن ها دانش آموزان- وارد دنیای خشک و بی روح پژوهش های آکادمیک (دانشگاهی) بشوند که خود نفهمند که چه کرده اند! چرا نتوانسته اند! و چرا باید صبر کنند و انتظار بکشند که آیا مورد تایید و قبول پژوهندگان سطوح بالاتر واقع خواهند شد یا نه. ضرورت اصلی این است که این مفهوم در دل ها و در مهارت های حرفه ای معلمان و مدیران مدرسه ها بنشیند که:


پژوهش در مدرسه، زیربنای پژوهش در دانشگاه است.

آگاه كردن خانواده ها در زمينيه پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي (سوء مصرف مواد مخدر)

$
0
0

از این دنیا که می رویم و به جان آفرین می پیوندیم از ما نمی پرسند که چرا مسیحا یا رهبری نامدار نشدیم؟


رمز و رازهای عظیم حیات را از ما نمی پرسند . تنها سؤال این خواهد بود که چرا خودت نشدی؟


انسانی کاملاً فعال و تحقق یافته که تنها خودت توان شدنش را داشتی.


مصرف مواد مخدر به ویژه در جوانان یکی از نگرانی های جدی والدین محسوب می شود.


بررسی ها نشان می دهد که درصد بالایی از مردم اعتیاد و گرایش به مواد مخدر را مهمترین عامل تهدید کننده رفاه، امنیت اجتماعی و سلامت فرد می دانند.


کشور ما به دلیل شرایط خاص اجتماعی مانند جوان بودن جمعیت و بالا بودن آمار بیکاری و همچنین موقعیت جغرافیایی که در کنار دو کشور اصلی تامین کننده مواد مخدر دنیا یعنی پاکستان و افغانستان قرار دارد با مصرف مواد مخدر دست به گریبان است.


جوانان به دلیل داشتن ویژگی هایی همچون استقلال طلبی ، کنجکاوی ، هیجان خواهی ، پیروی از همسالان بیشتر در معرض خطر مصرف مواد هستند و هدف اصلی توزیع کنندگان مواد قرار می گیرند. بر این اساس می توان گفت جوانان جزء آسیب پذیرترین گروه های سنی به حساب می آیند، لذا بهترین راه حل مبارزه با مصرف مواد مخدر، پیشگیری از اعتیاد است.


ضرورت آگاهی از خطرات و مضرات مواد مخدر


یکی از روش های مهم پیشگیری از اعتیاد، آگاه بودن مردم از خطرات و مضرات مصرف مواد است اگر هر فرد از تأثیر مواد مخدر بر سلامت جسمی و روانی و کارکرد شغلی و اجتماعی خود و خانواده اش مطلع بوده و آن را باور داشته باشد کمتر ممکن است به این کار دست بزند. اما متاسفانه مشاهده می شود که بسیاری از والدین خودشان هنوز اطلاع کافی از انواع مواد و آسیب های جسمی و روانی آن بر روی افراد معتاد ندارند.


به گفته حمید صرامی ، مدیر کل پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر کشورمان، از آن جا که والدین خود به انواع مواد و علائم ناشی از مصرف آن بر روی فرد معتاد اطلاعات کافی ندارند ، بنابراین شاهدیم که پس از سال ها از اعتیاد فرزندانشان ، به موضوع مصرف آنان پی می برند !!!!


در عین حال مصرف مواد مخدر نه نتها باعث می شود که فرد عوارض شدید جسمی و روانی را تحمل کند ، بلکه موجب می شود تا وی توانایی ها و مهارت های طبیعی مانند کارآیی ، استقلال ، پرورش اعتماد به نفس و تصمیم گیری را که باید در طی دوره تکامل تا بزرگسالی کسب کند ، به دست نیاورد. بنابراین او پس از مدتی به جای دست و پنجه نرم کردن با مشکلات زندگی و یاد گرفتن چگونگی حل مسائل و مشکلاتش می آموزد که چگونه از مشکلات فرار کندو رد نتیجه رشد تکامل استقلال و کسب مهارت های زندگی در او متوقف می شود.


علاوه بر این والدین باید آگاه باشند که احتمال ابتلای فرزندانشان به اعتیاد مهمترین و اولین وظیفه والدین از فرزندانشان در مقابل اعتیاد و دخانیات در قاچاق مواد مخدر است.اما در این جا باید از والدین سؤال کرد آیا می دانید فرزند شما مواد مخدر مصرف می کند یا خیر؟و آیا اطلاع دارید از طریق دوستان در معرض خط مصرف یا توزیع مواد مخدر قرار می گیرند.


نکته مورد توجه والدین


زمان ان رسیده به این نکته توجه داشته بیندایشیم که مواد مخدر نیز ممکن است توسط فرزند ما مصرف شود و تنها منحصر به فرزند دیگران نیست ، بنابراین به عنوان والدین قبل از هر چیز باید خود را تا حد ضرورت به اطلاعات روز راجع به مواد مخدر مسلح کنید.


بسیاری از والدین اطلاعات صحیح و کافی از مواد مخدر ندارند و بسیاری نیز از گفتگو راجع به آن با فرزند خود هراس دارند که این اشکال اساسی و پایه ای است. 


منابع و ماخذ:هفته نامه ایران پاک - از انتشارات ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری 


آشنایی با روش های پیشگیری از مواد اعتیاد آور - انتشارات پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا  


فعاليت هاي هفته اول و دوم اسفند ماه (پايه ششم)

$
0
0

قرآن: روان خوانی جزء سی قرآن ، صفحات 80 تا 84 . روان خوانی سوره ی حشر و پیدا کردن معانی واژه های قرآنی.


هدیه های آسمانی : درس 16 زیارت ، با استفاده از روشش بارش فکری و خاطره گویی و نقاشی تدریس گردید.


فارسی : درس 16 کتابخوانی ، بردن دانش آموزان به کتابخانه و در رابطه با فواید کتابخوانی بحث و گفتگو شد. خواندن کتاب و نوشتن خلاصه ی آن در زنگ انشا و نقد و بررسی نوشته های دانش آموزان.


علوم : درس 13 سالم بمانیم با نشان دادن فیلمی از گلبول های سفید به تدریس درس پرداخته شد، تصاویری از انواع بیماری های قارچی ، انگلی ، باکتری و.... به نمابش درآمد.


ریاضی : درس هفتم - مبحث حجم ، درست کردن انواع شکل های حجمی و مقایسه ی ابعاد آن و تدریس مساحت جانبی شکل های هندسی .


اجتماعی : درس 18 -دریا نعمت خدادی ، توسط مریم معماریان با استفاده از پاورپوینت تدریس گردید.درس 19 اجتماعی توسط خانم نیلوفر ابراهیمی فرد تدریس گردید با استفاده از پاورپوینت . آزمون عملکردی از درس های خوانده شدهبه عمل آمد.


 

چند نکته در باره ی ایجاد انگیزه در دانش آموزان

$
0
0

انگیزه، حالات درونی فرد است که موجب تداوم رفتارش تا رسیدن به هدف می شود. انگیزه ارتباط مستقیم و مثبت باپیشرفت تحصیلی دارد.


به همین علت علاوه بر آنکه انگیزه وسیله ای برای پیشرفت تحصیلی در نظر گرفته می شود، گاهی از آن به عنوان هدف نیز نام برده می شود، زیرا با افزایش انگیزه، پیشرفت تحصیلی نیز پدید می آید.


از آنجا که هوش و استعداد تحصیلی به عنوان دو عامل اساسی در پیشرفت تحصیلی، کمتر تحت تأثیر معلم یا مربی واقع می شود، سعی بر آن است که با افزایش انگیزه دانش آموزان حداکثر بهره وری از هوش صورت گیرد. زیرا در حالت مساوی برابری هوش و استعداد تحصیلی افراد، مشاهده شده است که پیشرفت تحصیلی افراد با انگیزه چشمگیرتر بوده است. با وجود آنکه معلمان در تغییر هوش و استعداد تحصیلی نقش چندانی ندارند، ولی می توانند در بالا بردن انگیزه دانش آموزان مفید واقع شوند.


انگیزه به دو نوع درونی و بیرونی قابل تقسیم است. از انگیزه بیرونی می توان به تقویت کننده هایی چون پول، تائید، محبت، احترام، نمره و از تقویت کننده های درونی می توان به رضایت خاطر و احساس خوب از یادگیری اشاره کرد.


آنچه که بیشتر موجب رفتار خود جوش می شود، انگیزه درونی است. هدف عمده فعالیت های پرورشی معلم یا مربی این است که دانش آموز به تدریج از انگیزه های بیرونی به سمت انگیزه های درونی هدایت شود.


تفاوت اساسی افراد دارای انگیزه درونی با افراد دارای انگیزه بیرونی این است که افراد با انگیزه درونی احساس کفایت بیشتری در خود دارند و کمتر به دیگران اجازه می دهند که محرک رفتارشان شوند. این گروه از دانش آموزان، خود تعیین کننده رفتارها هستند و به خاطر کفایتی که در خود احساس می کنند، باور دارند که می توانند با رفتارشان بر محیط خود تأثیر بگذارند.


این گروه از دانش آموزان با انگیزه درون گرا، تصورشان این است که موفقیت و عدم موفقیت در تحصیل به خاطر نحوه رفتار صحیح یا غلط خودشان است.


اما برخلاف آنها، دانش آموزان باانگیزه برون گرا، احساس بی کفایتی یا کفایت کم داشته و همواره تصور می کنند که موفقیت آنها تحت تأثیر عوامل محیطی نظیر:


معلم و سوالات سخت است. این گروه از دانش آموزان حتی اگر درس بخوانند، باز هم موفقیت چندانی نخواهند داشت. چرا که اندک تلاش آنها به خاطر همان انگیزه های بیرونی، همچون فرار از تنبیه یا کسب خواست معلم است. اینان در صورت کسب موفقیت اندک هم آن را به شانس و تصادف نسبت می دهند و نه به تلاش و استعداد خود.


این دانش آموزان حتی اگر نیم نگاهی به موفقیت داشته باشند، آنقدر آن را صعب الوصول می دانند که دست به عمل نمی زنند، در نتیجه هرگز طعم موفقیت را نخواهند چشید.


در حقیقت گام اول در برخورد با این افراد چشاندن طعم موفقیت به آنها و درهم شکستن تصور منفی آنها در مورد دستیابی به موفقیت است. در این صورت است که" موفقیت" ، «موفقیت» می آورد.


از آنجایی که انسان آمادگی دارد تا فعالیت ها و تصوراتش را تعمیم دهد، موفقیت در یک درس منجر به موفقیت در دروس دیگر می شود و این موضوع در مورد دروس اصلی هر رشته مهم تر است.


درواقع، ضعف درسی در این دروس منجر به بی علاقگی به تحصیل و گاهی حتی ترک تحصیل می شود و البته عکس آن هم صادق است. به همین علت به معلمان دروس اصلی هر رشته توصیه می شود، شرایط آموزشی و امتحانی را مطلوب نمایند و با ارزشیابی های مناسب فضای کلاس را لذت بخش کنند.

فعاليت هاي هفته ي دوم اسفند ماه پايه پنجم

$
0
0

قرآن:  روان خوانی صفحات 85و86 ، کار در کلاس و معنای لغات و قصه های قرآنی (عاقبت فرعون و فرعونیان) ارزشیابی کلاسی به صورت گروهی و انفرادی .


هدیه های آسمانی : دروس باغ سبزی تدریس و کلیه ی فعالیت های کتاب کار سر کلاس توسط دانش آموزان انجام و در این خصوص قصه و کتابخوانی به عمل آمود.


فارسی:درس صدای پای بهار تدریس شد و قوائد دستوری مربوط به این درس مضاف و مضاف الیه گفته شد . فعالیت های درس گذشته سر کلاس توسط دانش آموزان به ترتیب انجام و رفع اشکال شد. دیکته به صورت دوره ای چهار درس قبل گفته شد ه استفاده از شیوه خورشیدی برای بارش فکری و دانش آموزان استفاده شد.


جغرافی : درس پاکستان با استفاده از پاورپوینت و نقشه خوانی تدریس ، کشیدن نقشه و آشنایی با موقعیت جغرافیایی و آب و هوا..... پرسش و پاسخ کلاسی از سه درس گذشته .


تاریخ: درس قاجاریه توسط گروه گل مینا با استفاده از نمایش ، پرده خوانی ، نقشه خوانی ارائه شد.


مدنی : دروس 5 و 6 ، وحدت ارزشیابی و رفع اشکال شد.


علوم: ارائه پلی کپی و حل آن ، پرسش و پاسخ کلاسی و تدریس درس مبارزه پنهان تا صفحه 87 کار گلبول های سفید، استفاده از سی دی انیمیشن بدن انسان ، تحقیق در خصوص بیماری ها در گذشته و حال و مقایسه ی شیوه های درمان بیماری ها توسط همه دانش آموزان.


ریاضی: حل تمرین های دوره ای توسط لب تاب (هوشمند) توسط دانش آموزان و رفع اشکالات تمرین های دوره ای.

اولياي گرامي در درنگ درنگ كنيد(سم زدایی از بدن درروزهای آلوده)

$
0
0

وقتی سموم و آلاینده ها وارد بدن می شوند، ابتدا کبد و سپس کلیه ها اقدام به جذب آن ها از طریق خون می کنند و در مرحله بعد به کمک مکانیسم های مختلف این سموم را به خارج از بدن هدایت می کنند که به این روند، پاکسازی خون یا سم زدایی گفته می شود.


سم زدایی به هضم بهتر غذا و کسب انرژی کمک می کند و سبب می شود که فرد احساس بهتری نسبت به قبل داشته باشد.


با استفاده از یک رژیم مناسب سم زدایی می توان از این ارگان ها حفاظت کرده و به آن ها در دفع مواد سمی بدن کمک کرد :


 مصرف انواع مواد غذایی حاوی فیبر در رژیم غذایی


 مصرف روزانه چای سبز به همراه چند قطره آب لیموی تازه برای محافظت از کبد


 مصرف مواد غذایی طبیعی حاوی ویتامین


خوردن حداقل ۸ لیوان آب در روز. چرا که آب به طور طبیعی تمام مواد اضافی بدن، سموم و ناخالصی ها را از راه های مختلف نظیر ادرار و عرق به بیرون می فرستد


زندگی بدون استرس و سرشار از انرژی مثبت


تنفس عمیق و ورود اکسیژن به بدن


سونا راه مناسبی برای افزایش تعریق و خروج سموم از بدن است


ورزش و فعالیت بدنی یک ساعت ورزش در روز بهترین راه برای کمک به سم زدایی است. در هنگام ورزش تنفس تندتر و جریان خون سریع تر شده و در نتیجه تعریق بیشتر و حجم ادرار افزایش می یابد.


مصرف سیر، کلم، جعفری، ترب سیاه، کنگر فرنگی، چغندر قند و مارچوبه در رژیم غذایی نیز به بدن کمک می کنند تا سموم و مواد زاید به ویژه آلودگی هایی مانند سرب و جیوه از بدن خارج شوند.


 میوه های قرمز رنگ جزو میوه های سم زدای فوق العاده محسوب می شوند. در بین میوه های قرمز توت فرنگی خواص زیادی دارد. این میوه سرشار از پتاسیم است و می تواند به تمیز شدن کبد کمک زیادی کند


اگر به حرکت حساس هستید و به بیماری مسافرت دچار می شوید، سعی کنید در طول مسیر کاملاً به صندلی خودرو تکیه دهید و صندلی را به حال نیمه خوابیده قرار دهید. بهتر است در قسمتی از وسیله نقلیه قرار بگیرید که کمترین تکان را دارد؛ مثلاً در میانه اتوبوس، صندلی جلوی خودرو و کنار بال هواپیما.

 اگر به بیماری مسافرت مبتلا هستید از درون خوردو به مناظر نگاه نکنید و یا اگر در قایق یا کشتی هستید به موج ها ننگرید و فقط به افق چشم بدوزید.بهتر است از بوهای تحریک کننده مانند سیگار دوری کنید. همچنین سعی کنید از شب قبل از مسافرت، کمتر غذا و نوشیدنی بخورید و در طول راه نیز شکم خود را نسبتاً خالی نگه دارید. فقط زمانی از دارو استفاده کنید که سایر توصیه ها برای شما مفید نبوده باشد.

این داروها را فقط با تجویز پزشک مصرف کنید. راننده خودرو نباید از این داروها استفاده کند؛ چون موجب کاهش هوشیاری و افزایش احتمال تصادف می شود.

سعی کنید در مسافرت نوروزی یک کیف مخصوص وسایل و اقلام بهداشتی به همراه داشته باشید. در این کیف کارت یا دفترچه بیمه خدمات درمانی خود و هم سفرانتان و آخرین نسخه های پزشکی تان را بگذارید. همچنین اگرعینک اضافی دارید آن را همراه خود ببرید. بیماران قلبی هنگام مسافرت آخرین نوار قلب و نسخه خود را همراه داشته باشند.
اگر داروهایی را به طور مرتب مصرف می کنید، به مقدار کافی آنها را به همراه ببرید. اگر مبتلا به آسم، حساسیت، تشنج صرعی، بیماریهای قلبی، بیماری قند یا بیماری خاص دیگری هستید، هنگام مسافرت برچسب هشداردهنده روی پیراهن، گردن بند یا مچ بند داشته باشید.
در مسافرت نوروزی مقداری داروهای اولیه مانند مسکن های ساده، پماد سوختگی، قرص مسافرت، محلول های ضدعفونی و وسایل زخم بندی در کیف بهداشتی خود همراه ببرید.
هنگام مسافرت، در کیف بهداشتی خود نام و نشانی نزدیک ترین اقوام و آشنایان خود را بگذارید. هنگام مسافرت، کودکان را تنها نگذارید


. بهتر است برگه ای شامل نام و نشانی کامل در جیب آنان قرار دهید

چند توصیه مهم در مسافرت های نوروزی

$
0
0

نوروز در راه است و عید نوروز فرصتی مناسب برای مسافرت نوروزی است. اگر به هر دلیلی، تصمیم به مسافرت نوروزی گرفته اید و یا در نظر دارید برای مدتی از محل دائمی تان دور شوید، در این صورت شرایط جدیدی را تجربه خواهید کرد که بر وضعیت جسمی اتان تأثیر می گذارد.


برای آن که در طول مسافرت نوروزی، این شرایط بر سلامتی و شادابی اتان تأثیر منفی نگذارد، بهتر است به این نکات توجه کنید:
قبل از شروع مسافرت نوروزی، برنامه مسافرتتان را تنظیم کنید.
در این برنامه، مدت زمان مسافرت، مسیر دقیق  توقفگاه های بین راه را مشخص کنید.
همچنین بهتر است از وضعیت هوای مقصد و مسیر سفر، اطلاع کافی داشته باشید و مراکز امداد رسانی را در طول مسیر شناسایی کنید. پیش از ترک منزل، یک بار دیگر وسایل مورد نیاز در طول سفر را بازبینی کنید.
برای اطمینان از این که همه وسایل مورد نیاز را مسافرت نورزی را برداشته اید، قبلاً صورتی از آن ها تهیه کنید و از بردن وسایل اضافی و غیرضروری خودداری کنید.
با یاد و نام خدا مسافرت نوروزیتان را شروع کنید. اگر با وسایل نقلیه عمومی مسافرت می کنید، برای سوارشدن، به موقع خود را به محل تعیین شده برسانید تا حوادث احتمالی باعث جاماندن شما نشود.
اگر با وسیله نقلیه شخصی مسافرت می کنید، آن را از لحاظ فنی کاملاً معاینه کنید و نقایص آن را برطرف سازید.


لوازم یدکی و ایمنی ضروری و لوازم پرمصرف نظیر شمع، پلاتین، تسمه پروانه و چرخ یدکی را به همراه ببرید و از مسافرت با خودروی معیوب جد اً بپرهیزید. از کافی بودن سوخت خودروی خود تا رسیدن به اولین جایگاه سوخت گیری مطمئن شوید و از حمل سوخت اضافی در صندوق عقب خودرو، به طور جدی خودداری کنید.
برای مسافرت نوروزی بکوشید مسیری را انتخاب کنید که آشنایی کافی با شرایط آن دارید. درغیر این صورت شرایط مسیر را از افراد آگاه جویا شوید. اگر از مسیرهای برف گیر عبور می کنید، وسایل لازم مانند زنجیر چرخ و لباس گرم و مناسب نیز به همراه ببرید.
برای پیشگیری از سوانح رانندگی، در زمانی که مضطرب، ناراحت و خسته اید، رانندگی نکنید.اگر خواب آلوده هستید، خودروی خود را در محل مناسبی نگه دارید و استراحت کنید.
در هنگام بروز حادثه در مسافرتهای نوروزی، آرامش خود را حفظ کنید، چون اگر با عجله و شتاب تصمیم بگیرید، مشکلات را بیشتر خواهید کرد. در توقف های اضطراری نیز، موارد ایمنی لازم را رعایت کنید.
باید توجه داشته باشید افرادی که دارای شرایط خاص هستند، باید در طول سفرشان از دستورهای ویژه ای پیروی کنند؛ مثلاً سفرهای هوایی برای زنان باردار در اواخر بارداری ممنوع است. در هر صورت،اگر شرایط جسمی و روحی خاصی دارید یا به بیماری خاصی مبتلا هستید، حتماً درباره نحوه مسافرتتان با پزشک خود مشورت کنید.


همیشه توجه داشته باشید که کودکان نسبت به تغییر شرایط محیط حساس تر هستند. بنابراین نسبت به کودکان در طول سفر، توجه بیشتری داشته باشید.
آب و غذای کافی به همراه داشته باشید و تا حد ممکن در طول مسافرت نوروزی غذا را برای مصرف یک وعده غذایی تهیه کنید.
در طول مسافرت نوروزی در صورت باقی ماندن غذا، آن را در ظرف سربسته، در مکان سرد نگه داری کنید. همچنین قبل از مصرف غذای باقی مانده آن را به مدت کافی حدود ۲۰ دقیقه حرارت دهید.
غذاهای خانگی مطمئن ترین غذا در طول سفر هستند.
اگر در طول مسیر مسافرت نوروزیتان مجبور به صرف غذا در اغذیه فروشی ها و رستوران های بین راه هستید، از تهیه بهداشتی غذاها مطمئن شوید. در غیر این صورت از مصرف غذا در اماکن غیر بهداشتی دوری کنید، همچنیناز غذاهای بسته بندی شده استفاده کنید.
در طول مسافرت دقت کنید، قبل از خرید موادغذایی بسته بندی شده، حتماً به پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، و تاریخ تولید و انقضای محصول توجه کنید. همین طور کنسروها را قبل از مصرف حتماً بجوشانید.
در طی مسافرت نوروزی  از مصرف شیر و فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه از جمله: خامه، کره، پنیر و کشک غیرپاستوریزه، خودداری کنید. اگر در مسافرت مجبور به استفاده از شیرخام غیرپاستوریزه شدید، حتماً آن را جوشانده و۱۰ دقیقه در حال جوش به هم بزنید.
حتماً از آب آشامیدنی سالم استفاده کنید. در صورتی که از سالم بودن آب مصرفی خود اطمینان ندارید، باید آن را جوشانده و سپس مصرف کنید.
مواد غذایی اتان را از دست فروشی ها و مغازه های غیربهداشتی تهیه نکنید.اسهال ۲۰ تا ۵۰ درصد مسافران را مبتلا می کند. برای پیشگیری از اسهال در مسافرت، از غذاخوری های غیربهداشتی استفاده نکنید و در تهیه و مصرف غذا و میوه، نکات بهداشتی را به دقت رعایت کنید.مصرف میوه و سبزی باید پس از شست و شوی کامل، به حد کافی انگل زدایی و گندزدایی شود.
در صورت ابتلا به اسهال در مسافرتهای نوروزی ، بکوشید مایعات بیشتری مصرف کنید و اگر به اسهال خونی یا اسهال همراه با تب بالا دچار شدید، حتماً به پزشک مراجعه کنید. همچنین در صورت ابتلا به اسهال در مسافرت نوروزی، از مصرف خودسرانه داروها خودداری کنید، چون عوارض آنها زیاد است و اثری در کاهش دوره اسهال ندارند.
غذاهای خام و نیم پز ممکن است آلوده به عوامل عفونی باشند، بنابراین در مسافرتهای نوروزی از مصرف آنها پرهیز کنید. علاوه بر این از مصرف موادغذایی، به ویژه نوشیدنی های دست فروشان در مسافرت بپرهیزید.
از هر۱۰ نفر ۹ نفر در طول زندگی خود دچار بیماری مسافرتی می شوند. این بیماری که در کودکان شایع تر است موجب تهوع، استفراغ و سردرد در افراد حساس می شود.


اگر به حرکت حساس هستید و به بیماری مسافرت دچار می شوید، سعی کنید در طول مسیر کاملاً به صندلی خودرو تکیه دهید و صندلی را به حال نیمه خوابیده قرار دهید. بهتر است در قسمتی از وسیله نقلیه قرار بگیرید که کمترین تکان را دارد؛ مثلاً در میانه اتوبوس، صندلی جلوی خودرو و کنار بال هواپیما.
اگر به بیماری مسافرت مبتلا هستید از درون خوردو به مناظر نگاه نکنید و یا اگر در قایق یا کشتی هستید به موج ها ننگرید و فقط به افق چشم بدوزید. بهتر است از بوهای تحریک کننده مانند سیگار دوری کنید. همچنین سعی کنید از شب قبل از مسافرت، کمتر غذا و نوشیدنی بخورید و در طول راه نیز شکم خود را نسبتاً خالی نگه دارید. فقط زمانی از دارو استفاده کنید که سایر توصیه ها برای شما مفید نبوده باشد.
این داروها را فقط با تجویز پزشک مصرف کنید. راننده خودرو نباید از این داروها استفاده کند؛ چون موجب کاهش هوشیاری و افزایش احتمال تصادف می شود.
سعی کنید در مسافرت نوروزی یک کیف مخصوص وسایل و اقلام بهداشتی به همراه داشته باشید. در این کیف کارت یا دفترچه بیمه خدمات درمانی خود و هم سفرانتان و آخرین نسخه های پزشکی تان را بگذارید. همچنین اگرعینک اضافی دارید آن را همراه خود ببرید. بیماران قلبی هنگام مسافرت آخرین نوار قلب و نسخه خود را همراه داشته باشند.
اگر داروهایی را به طور مرتب مصرف می کنید، به مقدار کافی آنها را به همراه ببرید. اگر مبتلا به آسم، حساسیت، تشنج صرعی، بیماریهای قلبی، بیماری قند یا بیماری خاص دیگری هستید، هنگام مسافرت برچسب هشداردهنده روی پیراهن، گردن بند یا مچ بند داشته باشید.
در مسافرت نوروزی مقداری داروهای اولیه مانند مسکن های ساده، پماد سوختگی، قرص مسافرت، محلول های ضدعفونی و وسایل زخم بندی در کیف بهداشتی خود همراه ببرید.
هنگام مسافرت، در کیف بهداشتی خود نام و نشانی نزدیک ترین اقوام و آشنایان خود را بگذارید. هنگام مسافرت، کودکان را تنها نگذارید. بهتر است برگه ای شامل نام و نشانی کامل در جیب آنان قرار دهید.


بوی جان می آید اینک از نفس های بهار


دستهای پر گل اند این شاخه ها ؛ بهر نثار


با پیام دلکش " نوروزتان پیروز باد "


با سرود تازه " هر روزتان نوروز باد "


شهر سرشار است از لبخند ؛ از گل ؛ از امید


تا جهان باقی ست این آئین جهان افروز باد


 


باز عالم و آدم و پوسید گان خزان و زمستان خندان و شتابان به استقبال بهار میروند تا اندوه زمستان را به فراموشی بسپارند و کابوس غم را در زیر خاک مدفون سازند و آنگه سر مست و با وجد و نشاط و با رقص و پایکوبی با ترنم این سرود طرب انگیز نو روز و جشن شکوفه ها را بر گزار می نمایند


به امید سالی خوش برای شما عزیزان


 

برگه والدسنجی تکالیف نوروزی سال 1393 دبستان زینبیه در قسمت دانلود فايل بخش نمونه سوالات امتحاني قرار دارد.

$
0
0

برگه والدسنجی تکالیف نوروزی سال 1393 دبستان زینبیه در قسمت دانلود فايل  بخش نمونه سوالات امتحاني قرار دارد.

قابل توجه دانش آموزان پايه ٦/٢آزمایش اسیدهاوبازها در قسمت دانلود فايل بخش پژوهش دانش آموزي قرار دارد.

$
0
0

قابل توجه دانش آموزان پايه 6/2آزمایش اسیدهاوبازها در قسمت دانلود فايل بخش پژوهش دانش آموزي قرار دارد.


قابل توجه دانش آموزان عزيز پايه ها ي چهارم- پنجم و ششم (تكاليف نوروزي شما در قسمت دانلود فايل بخش نمونه سوالات امتحاني) و هم چنین مسابقه علمی سایت آماده پاسخ گویی مي باشند.

$
0
0

قابل توجه دانش آموزان عزيز  پايه ها ي چهارم- پنجم و ششم (تكاليف نوروزي شما در قسمت دانلود فايل بخش نمونه سوالات امتحاني) و هم چنین مسابقه علمی سایت آماده پاسخ گویی مي باشند.

پيام تبريك مديريت به مناسبت فرا رسيدن فصل بهار

$
0
0

بهار ، رستاخیز طبیعت و پیام آور تحول و تازگی است ما را با تأملی دوباره در خویشتن خویش فرا می خواند.


امید که در ترنم این رویش سبز به تولدی دوباره بیندیشیم .


فرا رسیدن عید فرخنده  نوروز را تبریک و تهنیت گفته و شادمانی و سلامتی روز افزونتان را از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.

برگزيدگان مسابقات هنري - ورزشي -قرآن-اقامه نماز- فرهنگي هنري -تشكل هاي دانش آموزي

$
0
0

«سالی که نکوست از بهارش پیداست»


سال نو را بهار طبیعت که نوید رویش وسرسبزی است با امید و توکل به خداوند آغاز نمودیم و خوشبختانه با خبرهای پی درپی موفقیت دختران شایسته زینبیه .


اسامی برندگان مسابقات :


ورزشی=شنا : (رتبه ی اول) رها خسروی - رویا عباسی  - (رتبه ی سوم) رومینا دولتشاهی - دو میدانی= (رتبه ی اول)رها خسروی


نمایش =(رتبه ی دوم) ماهور براره - هلیا محمدی - آمتیس اسکویی - زهرا شربت دار - پرنیان کاظمی - یسنا عبدی (پایه چهارم) صبا طالبی (پایه ششم)


نشریه دیواری =(رتبه ی سوم) لعیا صابری - آوا شهبازی - دنیا منعم (پایه چهارم)


مطالعه و تحقیق =(رتبه ی سوم)یگانه حق جو - مبینا لعلی - نگین آقاسید طاهر - نیلوفر فاضلی(پایه پنجم)


رتبه ی اول = مشاعره:هستی گل سرخ (پایه ششم)نقاشی:ترانه صبحی (پایه ششم) سیاه قلم :مهدیه بنی اردلان  (پایه ششم)رنگ روغن:سحر واعظی(پایه ششم)مطالعه و تحقیق :ستایش دیندار - هستی فضل زرندی(پایه چهارم)


رتبه ی دوم= مطالعه و تحقیق:لعیا صابری (پایه چهارم) کتاب سازی:مریم معماریان (پایه ششم)


 


و حتماً با برنامه ریزی خوب دانش آموزان و همراهی والدین ارجمند سالی پر از موفقیت تحصیلی و تربیتی را به پایان خواهیم رساند.


 

سخني درفضيلت ماه هاي رجب -شعبان و رمضان

$
0
0

در روایتی از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل شده که فرمود: «رجب شهر الله و شعبانشهرمنو رمضان شهر امتی‏» ماه رجب، ماه خداست و ماه شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امتم . از حضرت سؤال شد: ما معنی قولک رجب شهر الله‏» ؟ چه معنا دارد سخنت که فرمودی ماه رجب ماه خداست؟ حضرت پاسخ داد: «لانه مخصوص بالمغفرة، فیه تحقن الدماء و فیه تاب الله علی اولیائه و فیه انقذهم من ید اعدائه‏» زیرا ماه رجب ویژه آمرزش و مخصوص مغفرت است . در این ماه خونی ریخته نمی‏شود (حتی در جاهلیت نیز ماه رجب جزء ماه‏های حرام به حساب می‏آمد و جنگ و خونریزی در آن تعطیل می‏شد) و در این ماه، خداوند اولیا و محبینش را مورد آمرزش قرار می‏دهد و توبه‏شان را می‏پذیرد و آنان را از دشمنانشان می‏رهاند . سپس فرمود: «من صام کله استوجب علی الله ثلاثة اشیاء: مغفرة لجمیع ما سلف من ذنوبه و عصمة فیما بقی من عمره و امنا من العطش یوم الفزع الاکبر» هر که تمام این ماه را روزه بدارد، سه چیز از خدایش دریافت می‏کند: 1 - آمرزش برای تمام گناهان گذشته‏اش . 2 - مصونیتی برای باقی مانده از عمرش . 3 - ایمنی از تشنگی روز قیامت .

امام خميني (ره) در رابطه با نقش معلم می فرمایند:

$
0
0

نقش معلم در جامعه، نقش انبياست؛ انبيا هم معلم بشر هستند. تمام ملت بايد معلم باشند؛ فرزندان اسلام تمام افرادش معلم بايد باشند و تمام افرادش متعلم. آری معلم آمد تا اندیشیدن رابه انسان بیاموزد نه اندیشه‌ها را تا ماهتابی گردد در ظلمانی شب‌های جهل آدمیان تا مشعل عشق و عقل را سراج تاریکای راهشان نماید، در بن بست نمی‌دانم ! تا وجودش چراغی گردد بر سر دو راهی ، تا حضورش شمعی گردد بر سر سه راهی پاکی ، پوچی و پلیدی معلم آمد تا آدمیان در پایان عمر ، حسرت وار نگویند : «ای کاش کسی را داشتیم تا روش زندگی کردن را به ما بیاموزد !» معلم آمد تا پاسخ همه‌ی ندانم‌ها ، همه‌ی چراها ، همه‌ی پرسش ها و به این بهانه معلم به عنوان : پیام آور پیامبران در زندگی بشر جاری شد برایتان : دلی عاشق ،ذهنی جست و جو گر ، روحی عصیانگر،نگاهی پرهیز گر ، زبانی پرشگر می‌طلبم !

Viewing all 367 articles
Browse latest View live